^

Gutkeled.hu
Adventisttrading.org
Klamzi.hu
Love2translate.com
ArcaNoe.ro
Autozaci.hu
Avemar.ro
BelvedereHotels.hu
Bláthy Ottó Szakközépiskola, Szakiskola, Szakkollégium
BudapestiSéták.hu
ConcordConsAlexa.ro
CopiiDislexici.ro
Család.ro
CsaládiHázak
FitFurLife.eu
Fotorex.hu
Geobat.ro
JBByggefirma.dk
Kakukk.ro
KMRengoring.dk
Mega-Shop.ro
Metafizika.ro
MobiltechGsm.ro
NagykárolyiNapló.ro
NetGsm.ro
Önkonet.hu
Orig-Shop-Gsm.ro
OrquideaGyongy
Polidecor.eu
RoyalModels
Samarcu.ro
SymbolsGiftShop
SzabóÁdám.ro
Szolnok-Kas
Technogen
Universe-Gold
Uni-Ventures
VivaGsm.ro
VestGsm.ro
Zeng.ro
Zeng.hu

Behálózzuk a világot

Cégünk honlapfejlesztéssel foglalkozik. Munkánk során első rendűnek tekintjük a megrendelőink kívánságainak teljesítését, a honlap könnyű kezelhetőségének biztosítását, az oldal igényes megjelenését és a továbbfejlesztés lehetőségét szem előtt tartva.

Célunk, hogy megrendelőinknek a lehető legjobb minőséget nyújtsuk. Mivel egy saját weboldal a legolcsóbb hirdetési formák egyike, ezért előzetes megbeszélés és felmérés alapján részletes ajánlatot adunk, melyet személyre szabunk úgy webáruház, mint cégbemutató honlap, vagy bármilyen más oldal esetén.

Mivel egy weboldal esetén nem elég, ha egyszerűen megtalálható a világhálón, de a kereső motorok listáin is jelen kell lennie, ezért az általunk készített weboldalakat keresőbarát formára alakítjuk.

Bár az általunk készített weboldalak könnyen kezelhetőek és a tartalmak egyszerűen feltölthetőek, ha a megrendelő igényt tart rá, az adatok feltöltését is vállaljuk.

Weboldalainkat üzenetküldő űrlapokkal látjuk el, így az elérhetőségekhez a megrendelőnek nem kell megjelenítenie a weboldalon az email címét, ezért fokozottan védve van a reklámlevelekkel szemben. Az érdeklődő közvetlenül a weboldalon keresztül küldhet üzenetet, ezt pedig a weboldal emailben továbbítja Önnek.

A Hunsoft - több éves tapasztalatra épülve - 2010 őszén alakult.

Számos weboldal készítőjének mondhatja magát, amik között található több nagy látogatottságú portál, áruház, továbbá cég- és termékbemutató oldalak. Fiatal, mégis tapasztalt munkaerővel rendelezik, széles körű elvárásoknak tesz eleget.

Weboldalainkat tartalomkezelő rendszerek és keretrendszerek segítségével fejlesztjük, ezáltal lerövidítve a fejlesztés idejét.

Számunkra a rendszerek tervezésében a fontos szempont, hogy a megrendelőnek könnyű kezelhetőséget, áttekinthetőséget és továbbfejlesztési lehetőséget biztosítson.

Főleg a következő PHP és Javascript programozási nyelvekre épített keretrendszereket és könyvtárakat használjuk:

jQuery, Yii, CodeIgniter, CakePHP, Zend keretrendszerek, valamint a Joomla! tartalomkezelő rendszert.

Továbbá tapasztalattal rendelkezünk több könyvtár használatában és a VOD (Video on Demand) és LiveTv alkalmazások terén több éves tapasztalat segíti munkánkat.

Nem csak fejlesztést, de karbantartást és továbbfejlesztést is vállalunk.

Néhány referenciánkat itt láthatja.

Tartománynév (domain) regisztráció és tárhely esetén ajánljuk a Rackhost Kft. szolgáltatásait.